Барометр Южноукраїнська депутатка від ОПЗЖ Анжела Савастру складає повноваження

Южноукраїнська депутатка від ОПЗЖ Анжела Савастру складає повноваження

Просмотров: 9292
13 Січня 2023, 11:39

Депутатка від забороненої партії «ОПЗЖ» Анжела Савастру написала заяву про дострокове припинення повноважень депутата Южноукраїнської міської ради.

Анжела Савастру

Про це йдеться у проекті рішення Южноукраїнської міської ради на офіційному сайті.

– «Достроково припинити повноваження депутата Южноукраїнської міської ради VIII скликання САВАСТРУ Анжели Вікторівни», – зазначається у проекті.

Даний проект буде розглядитися на наступній сесії Южноукраїнської міської ради. Згідно закону рішення про дострокове припинення повноважень депутата повинна затвердити міська рада.

Анжела Савастру була обрана депутатом Южноукраїнської міської ради від партії ОПЗЖ та являється заступником голови бюджетної комісії. На даний момент Анжела Савастру працює заступником генерального директора з економіки ВП «Південноукраїнська АЕС».

Після військової агресії з боку російської федерації партія ОПЗЖ була визнана проросійською та заборонена судом на території України.

Анжела Савастру єдиний депутат міської ради від ОПЗЖ, яка написала заяву про вихід з депутатів, оскільки вважає, що подальше перебування в міській раді від забороненої партії є неприпустимим.

Такий вчинок заслуговує на повагу до Анжели Савастру, яка своїми діями доводить, що патріотична позиція громадянина України несумісна з мандатом депутата від забороненої партії ОПЗЖ.

Нагадаємо, що в Южноукраїнській міській раді від партії ОПЗЖ було обрано вісім депутатів.

  1. Аркатов Дмитро Петрович
  2. Єрьоменко Валентина Анатоліївна
  3. Москаленко Андрій Михайлович
  4. Пелюх Микола Олександрович
  5. Савастру Анжела Вікторівна
  6. Снітков Сергій Михайлович
  7. Шаріфуллін Марат Анварович
  8. Шикерська Віра Леонідівна
Аркатов Дмитро Петрович
Єрьоменко Валентина Анатоліївна
Москаленко Андрій Михайлович
Пелюх Микола Олександрович
Савастру Анжела Вікторівна
Снітков Сергій Михайлович
Шаріфуллін Марат Анварович
Шикерська Віра Леонідівна

Нагадаємо, що в Южноукраїнській міській раді стався скандал, коли депутати-зрадники відмовились голосувати проти колаборантів (перелік).

Начальник Вознесенської районної військової адміністрації Сергій Шурабура звернувся до Міністра енергетики Германа Галущенко, президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна та Генерального директора ВП ПАЕС Ігоря Половича у відповідності до підпунктів 7, 12 пункту 3 статті 15  Закону України «Про правовий режим воєнного стану» про негайне обмеження доступу до робочих місць на об’єкт критичної інфраструктури та звільнення з займаних посад працівників ВП Південноукраїнської АЕС Аркатова Д.П., Губи В.В., Жебета О.І.,  Москаленка А.М. та Савастру А.В.

Військові ЗСУ запропонували обміняти Южноукраїнських депутатів-зрадників на своїх полонених побратимів. Про це вони заявили у відео зверненні 13 грудня цього року.

Виконком Южноукраїнська звернувся до НАЕК «Енергоатом» з вимогою звільнити колаборантів з ПУ АЕС.

На місцях депутатів від забороненої партії ОПЗЖ в Южноукраїнській міській раді столи облиті кров’ю.. На столах також лежать дитячі іграшки та взуття.

Южноукраїнські депутати ОПЗЖ злякались крові та хочуть зробити сесії дистанційно

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]