Барометр Южноукраїнські депутати-зрадники, які відмовились голосувати проти колаборантів (перелік)

Южноукраїнські депутати-зрадники, які відмовились голосувати проти колаборантів (перелік)

Просмотров: 32227
1 Грудня 2022, 10:27

Южноукраїнські депутати колаборанти намагалися зірвати голосування про підтримку проекту закону №7476, яким планується достроково припинити повноваження депутатів місцевих рад від ОПЗЖ та інших проросійських партій.

Так, на 33-й сесії, яка відбулась у середу 30 листопада, місцеві депутати від забороненої судом партії ОПЗЖ та їх поплічники не підтримали боротьбу з колаборантами.

На початку засідання до трибуни вийшли керівники трьох фракцій Южноукраїнської міської ради – Олександр Миронюк (Слуга народу), Олена Петрина (Європейська солідарність) та Ярослав Кудиба (Батьківщина).

Депутати Кудиба, Петрина та Миронюк

Лідери фракцій зачитали звернення від імені нашої громади до Президента України, Верховної Ради та народного депутата Артема Чорноморова про підтримку законопроекту № 7476, яким достроково припиняються повноваження депутатів місцевих рад від таких проросійських партій як «Опозиційна платформа – За життя», «Блок Володимира Сальдо», «Партія Шарія», «Опозиційний блок», «Соціалісти», партія «Справедливості та розвитку», «Наші», «Держава», «Ліва опозиція», «Союз лівих сил», «Прогресивна соціалістична партія України» та «Соціалістична партія України».

– «Представники заборонених судом партій зустрічали ворога хлібом та сіллю, здавали наші міста та ставали очільниками російських адміністрацій на окупованих територіях.

За сприянням зрадників-колаборантів та внаслідок збройної агресії російської федерації мільйони українців залишились без житла, сотні тисяч загинули від бомбардувань і десятки тисяч були закатовані до смерті.

Кров наших безневинних дітей на руках тих, хто сподівався приєднатися до «російської імперії» разом з частиною нашої країни», – частина з виступу.

Публікуємо текст звернення:

Після виступу голів фракцій депутат від «Європейської солідарності» В’ячеслав  Губа, який займає посаду заступника генерального директора з персоналу ВП «Південноукраїнська АЕС», почав захищати своїх колег з ОПЗЖ та намагався знизити градус напруги в сесійній залі.

В’ячеслав  Губа,

І це не зважаючи на той факт, що керівник фракції (Олена Петрина), членом якої він являється, закликала підтримати закон, який дозволить вигнати колаборантів з органів місцевого самоврядування.

Депутат від ОПЗЖ Анжела Савастру, яка є заступником генерального директора з економіки ВП «Південноукраїнська АЕС» взагалі намагалася перевести розмову на іншу тему.

Анжела Савастру

На жаль, на цих депутатів не вплинув той факт, що представники 12-ти заборонених партій досі обслуговують війська росії на окупованих територіях нашої Держави.

Голосування все ж таки відбулося. З 25 зареєстрованих депутатів «за» проголосувало 18. Рішення було прийнято граничною кількістю голосів.

Два депутати утримались, а п’ять відмовились голосувати.

Публікуємо прізвища зрадників і прихильників «руського миру», які покривають колаборантів, через яких гинуть наші громадяни та руйнуються українські міста:

  1. Аркатов Дмитро – депутат від «ОПЗЖ»
  2. Губа В’ячеслав – депутат від «Європейська солідарність»
  3. Жебет Олександр – депутат від «Європейська солідарність»
  4. Москаленко Андрій – депутат від «ОПЗЖ»
  5. Кривіцька Жанна – депутат від «Пропозиції»
  6. Савастру Анжела – депутат від «ОПЗЖ»
  7. Шикерська Віра – депутат від «ОПЗЖ»

30 листопада 2022 року стане чорним днем в історії місцевого самоврядування Южноукраїнська. В нашій міській раді є депутати, які публічно та свідомо відмовились голосувати проти колаборантів.

Невже бути депутатом від заборонених судом партій та за будь яку ціну втримати цей проклятий людьми мандат, важливіше за життя наших громадян та усунення з органів місцевого самоврядування зрадників по всій Україні?

Саме через депутатів від цих 12-ти заборонених партій проливається кров українців, наших захисників, дітей та цивільного населення.

Сподіваємся, що оцінку цим псевдопатріотам дасть населення Южноукраїнської громади та правоохоронні органи.

Публікуємо фото кожного, хто під час війни свідомо відмовився бути справжнім патріотом своєї громади та Держави.

Аркатов Дмитро – депутат від «ОПЗЖ»
Губа В’ячеслав – депутат від «Європейська солідарність»
Жебет Олександр – депутат від «Європейська солідарність»
Москаленко Андрій – депутат від «ОПЗЖ»
Кривіцька Жанна – депутат від «Пропозиції»
Савастру Анжела – депутат від «ОПЗЖ»
Шикерська Віра – депутат від «ОПЗЖ»

Нагадаємо, що в Южноукраїнській міській раді 8 з 34 депутатів обрані від партії ОПЗЖ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]