Барометр Військові пропонують обміняти Южноукраїнських депутатів-зрадників на полонених

Військові пропонують обміняти Южноукраїнських депутатів-зрадників на полонених

Просмотров: 19314
13 Грудня 2022, 14:15

Військові з Миколаївської області, які зараз воюють на запорізькому напрямку, запропонували обміняти на своїх полонених побратимів депутатів Южноукраїнської міської ради, які відмовилися голосувати за позбавлення мандатів членів проросійських партій.

Про бійці ЗСУ заявили у своєму відеозверненні, пишуть “Ніквєсті

— «Пропонуємо любителів «руського міра» обміняти на хлопців у полоні. І наші хлопці повернуться додому, і ці особи нарешті здобудуть рідну гавань. Принаймні поки що радимо цим особам як Аркатов, Губа, Жебет, Москаленко Савастру, пам’ятати одну річ — війна закінчиться нашою перемогою і не всі, але, сподіваюсь, більшість з нас повернеться додому», — сказали військові.

Зазначимо, що ці п’ять депутатів є працівниками Південноукраїнської АЕС та мають доступ до об’єктів критичної інфраструктури, а саме атомної електростанції.

Військовий ЗСУ нагадав, що у росіян був план захопити не лише ЗАЕС в Енергодарі, а й Південноукраїнську електростанцію, чому завадили військові та тероборонівці з Вознесенську.

— «В нашому підрозділі багато хлопців з нашого славного регіону: Вознесенськ, Южноукраїнськ, Нова Одеса, Очаків, Миколаїв. Ми зараз воюємо на Запорізькому напрямку, відбиваємо атаки ворога та сподіваємось, що в найближчий час звільнимо Токмак, Маріуполь Енергодар. Доречи, Енергодар дуже важлива точка, бо потрібно позбавити російську федерацію можливості шантажувати увесь цивілізований світ ядерним тероризмом.

Ми пам’ятаємо початок війни, був такий самий задум щодо Южноукраїнської АЕС, але наші хлопці відбили ціною власного життя, дали бій під Вознесенськом і не дозволили ворогу захопити Южноукраїнську АЕС», – сказав військовий ЗСУ.

Боєць здивувався, що після всіх злочинів РФ в Южноукраїнську знайшлися обранці, які не підтримали законопроект, який може позбавити мандатів депутатів проросійських партій.

– «Нажаль звістки з дому, які ми чуємо не дуже радують. Можна так сказати – визивають занепокоєння, бо недавно ми чули, що під час голосування у Южноукраїнській раді депутати відмовились голосувати за законопроект, який дозволяє вичистити всю ту нечисть з ОПЗЖ та інших проросійських партій.

Не знаю, що сказати по цьому питанні, хлопці у розпачі, майже рік війни, майже рік ми воюємо, майже рік ми не бачили свої сім’ї, багато хто з наших побратимів – загинув, але ще комусь не ясно що ворог плануючи напад опирався не лише на свої збройні сили, але і на зрадників, що серед нас.

Тому пропонуємо цих любітелєй «руського міра» обміняти на наших хлопців, що у полоні. І наші хлопці повернуться додому і ці особи нарешті здобудуть рідну гавань. Принаймні поки що радимо цим особам таким як Аркатов, Губа, Жебет, Москаленко, Савастру, Шикерська пам’ятати одну річ – війна закінчіться нашою перемогою, і не всі але сподіваюсь більшість повернеться додому», — сказав військовий», – говориться в зверненні.

Нагадаємо, 30 листопада сім депутатів Южноукраїнської міської ради утрималися або не голосували за підтримку проекту закону №7476, яким планується достроково припинити повноваження депутатів місцевих рад від заборонених проросійських партій.

Начальник Вознесенської районної військової адміністрації Сергій Шурабура вимагає від президента НАЕК «Енергоатому» Петра Котіна та генерального директора ПАЕС Ігоря Половича звільнити працівників Південноукраїнської АЕС Дмитра Аркатова, Анжелу Савастру, В’ячеслава Губу, Андрія Москаленко та Олександра Жебета з займаних посад.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]