Барометр Складіть мандати: Южноукраїнським депутатам-зрадникам дали відповідь

Складіть мандати: Южноукраїнським депутатам-зрадникам дали відповідь

Просмотров: 14890
12 Січня 2023, 08:31

Виконуючий обов’язки міського голови Южноукраїнська Олександр Акуленко надав відповідь депутатам-зрадникам, які звернулись до нього після кривавих подій на 34 сесії міської ради.

Про це йдеться на сайті Южноукраїнської міської ради.

Нагадаємо, що 27 грудня 2022 року злякані від залитих кров’ю столів сесійної зали депутати від ОПЗЖ та примкнувші до них Жебет, Губа та фракція «Пропозиція» підписали листа до в.о. міського голови Олександра Акуленко з проханням захистити їх, а пленарні засідання міської ради проводити в дистанційному режимі.

На свій лист вони отримали доволі жорстку відповідь від Олександра Акуленко, який вважає, що кривава інсталяція на сесії міської ради не є кримінальним правопорушенням.

Окрім того, в листі відповіді в.о. міського голови Южноукраїнська Акуленко закликав депутатів, які не підтримали звернення щодо законопроекту №7476 та депутатів обраних від забороненої судом партії «Опозиційна платформа – за життя» скласти депутатські повноваження.

– «Враховуючи події, які відбулися на 33 сесії Южноукраїнської міської ради 30 листопада 2022 року, звертаюсь до депутатів, які не підтримали звернення щодо законопроекту №7476 та депутатів обраних від забороненої судом партії «Опозиційна платформа – за життя», які свідомо, розуміючи дію закону про заборону деяких політичних партій, заради збереження власного впливу у владних органах, публічно заперечували проти звернення щодо усунення депутатів проросійських партій від здійснення владних повноважень та чинили перешкоди втіленню законодавчих ініціатив про запобігання колабораціонізму, а також в подальшому навмисно пропускали без поважних причин засідання ради – скласти депутатські повноваження», – написав Олександр Акуленко.

Такий вчинок в умовах воєнного стану за словами Акуленко депутати повинні зробити заради спокою в Южноукраїнській міській раді.

– «Заради спокою в Южноукраїнській міській раді, враховуючі дію воєнного стану, закликаю вище зазначених депутатів вжити заходів передбачених ст. 5 ч. 2 п.2 ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад», – написано в тексті.

Нагадаємо, що в Южноукраїнській міській раді стався скандал, коли депутати-зрадники відмовились голосувати проти колаборантів (перелік).

Начальник Вознесенської районної військової адміністрації Сергій Шурабура звернувся до Міністра енергетики Германа Галущенко, президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна та Генерального директора ВП ПАЕС Ігоря Половича у відповідності до підпунктів 7, 12 пункту 3 статті 15  Закону України «Про правовий режим воєнного стану» про негайне обмеження доступу до робочих місць на об’єкт критичної інфраструктури та звільнення з займаних посад працівників ВП Південноукраїнської АЕС Аркатова Д.П., Губи В.В., Жебета О.І.,  Москаленка А.М. та Савастру А.В.

Військові ЗСУ запропонували обміняти Южноукраїнських депутатів-зрадників на своїх полонених побратимів. Про це вони заявили у відео зверненні 13 грудня цього року.

Виконком Южноукраїнська звернувся до НАЕК «Енергоатом» з вимогою звільнити колаборантів з ПУ АЕС.

На місцях депутатів від забороненої партії ОПЗЖ в Южноукраїнській міській раді столи облиті кров’ю.. На столах також лежать дитячі іграшки та взуття.

Южноукраїнські депутати ОПЗЖ злякались крові та хочуть зробити сесії дистанційно

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]