Барометр Звільнити колаборантів з Південноукраїнської АЕС, – звернення Вознесенської районної ради до «Енергоатому» та Половича

Звільнити колаборантів з Південноукраїнської АЕС, – звернення Вознесенської районної ради до «Енергоатому» та Половича

Просмотров: 12301
21 Грудня 2022, 10:54

Вознесенська районна рада звернулась до президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна та генерального директора ВП  Південноукраїнська АЕС Ігоря Половича з вимогою звільнити з посад депутатів місцевої ради, які працюють на ВП ПУ АЕС Аркатова Д.П., Губу В.В., Жебета О.І.,  Москаленко А.М. та Савастру А.В.

Про це повідомляється на офіційному сайті Вознесенської районної ради.

На 15-й сесії, яка проводилась у дистанційному онлайн режимі 16 грудня 2022 року були присутні 35 депутатів.

У зверненні засуджується  вчинок депутатів Южноукраїнської міської ради Аркатова Д.П., Губи В.В., Жебета О.І., Москаленка А.М., Савастру А.В., які утрималися чи не голосували за прийняття Южноукраїнською міською радою звернення щодо підтримки законопроекту № 7476.

Депутати Вознесенської районної ради звернулись до керівництва ДП «Енергоатом» та Південноукраїнської АЕС щодо обмеження доступу до робочих місць та звільнення з займаних посад працівників ПУ АЕС — депутатів ради, які відмовилися голосувати за законопроект, який дозволяє очистити місцеві ради від представників проросійських партій.

Районна рада вважає, що подальше перебування вищезазначених осіб на посадах може нести загрозу функціонуванню об’єктів критичної інфраструктури, які входять до Південноукраїнського енергокомплексу.

Також у розділі порядку денного сесії «Різне» депутати Вознесенської районної ради схвалили Звернення щодо підтримки законопроекту 7476 «Про внесення змін до деяких законів України щодо наслідків ухвалення судом рішення про заборону політичної партії для статусу депутатів місцевих рад», яким передбачається дострокове припинення повноважень депутатів місцевих рад, які були обрані від політичних партій, діяльність яких заборонена в нашій Державі.

Нагадаємо, що Южноукраїнські депутати-зрадники відмовились голосувати проти колаборантів (перелік).

Начальник Вознесенської районної військової адміністрації Сергій Шурабура звернувся до Міністра енергетики Германа Галущенко, президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна та Генерального директора ВП ПАЕС Ігоря Половича у відповідності до підпунктів 7, 12 пункту 3 статті 15  Закону України «Про правовий режим воєнного стану» про негайне обмеження доступу до робочих місць на об’єкт критичної інфраструктури та звільнення з займаних посад працівників ВП Південноукраїнської АЕС Аркатова Д.П., Губи В.В., Жебета О.І.,  Москаленка А.М. та Савастру А.В.

Військові ЗСУ запропонували обміняти Южноукраїнських депутатів-зрадників на своїх полонених побратимів. Про це вони заявили у відео зверненні 13 грудня цього року.

Виконком Южноукраїнська звернувся до НАЕК «Енергоатом» з вимогою звільнити колаборантів з ПУ АЕС.

На місцях депутатів від забороненої партії ОПЗЖ в Южноукраїнській міській раді столи облиті кров’ю.. На столах також лежать дитячі іграшки та взуття.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]