Барометр Гендиректор ПАЕС Ігорь Полович потрапив у політичний скандал (аудиозапис)

Гендиректор ПАЕС Ігорь Полович потрапив у політичний скандал (аудиозапис)

Просмотров: 12473
30 Березня 2023, 11:36

Генеральний директор Південноукраїнської АЕС Ігор Полович через депутатів-працівників ПАЕС розхитує Южноукраїнську міську раду.

Аудиозапис наради, яку проводив особисто Ігор Полович опубліковано на телеграм каналі «Тероборона Южноукраїнська».

В соцемережах та месенджерах жваво обговорюється не тільки факт проведення наради Ігорем Половичем з «народними обранцями» – депутатами Южноукраїнської міської ради VIII скликання, але і сам зміст.

Для того аби прослухати аудиозапис натисніть на канал.

В середині оточення Ігоря Половича вже почались пошуки людини, яка зробила цей запис. І скільки цих записів було зроблено і який їх зміст наразі невідомо.

До редакції телеграм каналу надійшов лист від працівника ПАЕС, який забажав висловити свою думку анонімно.

Згідно закону України «Про вибори» депутатів обирають мешканці громади і саме на благо мешканців громади повинні працювати ці депутати. У відповідності до закону України «Про місцеве самоврядування» та «Про статус депутатів» депутати повинні працювати на округах, на яких люди за них проголосували і звітувати перед тими ж таки виборцями!

Що ж ми маємо сьогодні?

Керівник державного підприємства напряму втручається в діяльність депутатських фракцій та партій, від яких працівники ПАЕС були обрані депутатами. Мова йде про депутатів від «ОПЗЖ», «Сили людей» та «Європейської солідарності». А це заборонено законом.

З перших же слів ми чуємо, з якою ухмилкою Полович каже: «ну що, настав час нам зустрітись, народні обранці» і сміх…. Все таки він же директор».

Таке враження, що він особисто «приклав руку» для того, щоб вони стали депутатами. «Он же син, он же брат (Жебет)… он же син (Москаленко)…» – чуємо ми коментарі Полвича.

Зрозуміло, що обранці називають не тільки прізвища, ім’я та по батькові, але і політичну партію, від якої балотувались. Анжела Савастру з гордістю каже, що вона з ОПЗЖ.

А як же аполітичність ПАЕС, все ж таки це державне підприємство? Втручатися в політику заборонено!

Далі ще краще! «Я так надіюсь мета і цілі у нас одні? Чи хтось з власних міркувань зайшов?», – відразу запитує Полович. І тут же усім вказує на їх місце! Перше –  це підприємство, а вже на другому – розвиток міста! І дарма, що перед ним сидять обранці громади. Збиратися і вирішувати тут буде він, а вони будуть тільки виконувати. І «лапші» він не допустить. А для того, щоб депутати не розслаблялися, їм представили «смотрящего» – В’ячеславу Губа. До речі, Губа вже не депутат, доцарювався так, що за рішення з’їзду його повноваження припинено достроково.

Далі вже депутат Анжела Савастру розповідає про цілі, з якими вона йшла у раду. І це не наш з вами, шановні южноукраїнці, добробут. Це не наше з вами покращення життя, це не вирішення наших проблем… Про це навіть мови не має! Вирішення «больного вопроса атомной станции – это ликвидирование вопросов по КП ТВКХ…».

З такими намірами та планами йшли у раду ці горе-депутати. Горе – бо для містян вони принесли дуже суттєве збільшення тарифів, що призвело до повного зубожіння їх же виборців. На сьогодні болючим є питання виділення коштів на капітальні ремонти ліфтів, дахів… Проблема саме в виділенні коштів міської ради і не підтримують це виділення коштів тільки депутати-працівники ПАЕС. Ходіть пішки на 12-й поверх, хай течуть у вас дахи. Для депутатів від ПАЕС ці питання не важливі. Головне, що скаже директор ПАЕС, а він хоче розібратися з КП ТВКГ та витягти кошти з бюджету міста.

Хтось може скаже, що з КП ТВКГ дійсно є проблеми. Так, є! Але і вирішувати ці проблеми повинні ніяк не за рахунок нас з вами!

А депутати від ПАЕС, незалежно від партійної належності, повинні в першу чергу думати про своїх виборців та робити все тільки заради них, а не про те, що сьогодні директор ПАЕС через депутатів-маріонеток шантажує місто енергетиків, позбавляючи його право на розвиток.

Брудна тактика Ігоря Половича призвела до конфлікту між керівництвом ПАЕС та містом Южноукраїнськ (нас знову повернули в часи Пароконного). Спершу вони блокували роботу міської ради та не ходили на засідання сесій, а коли пішли то устами депутатки від забороненої ОПЗЖ Анжели Савастру звинуватили керівництво міста у всіх гріхах, які самі і скоїли.

Невже ви думаєте, що колектив ПАЕС сліпий і глухий? Що ніхто і ніколи не взнає, що Ігорь Полович отримав будинок від фірми генерального підрядника Ясеницького, який виграє в одну калітку всі тендери та постачає кабелі, мішки та інше по вп’ятеро завищеній ціні на сотні мільйонів гривень?

Цей аудиозапис констатує факт, що депутати-працівники ПАЕС ніколи не будуть працювати в інтересах виборців. Вони залежить від волі керівника атомної станції та будуть завжди діяти за його вказівкою.

Я хочу сказати, що керівництво та колектив ПАЕС це не одне й те саме.

З повагою, працівник ПАЕС, прошу анонімно.

Нагадаємо, що Гендиректор ПАЕС Полович купив мішки для захисних споруд по вп’ятеро завищеній ціні за 31 млн.

Корупція на Південноукраїнській АЕС: кабеля по втричі завищеній ціні у тендері на 335 млн.

Гендиректора ПУАЕС Половича звинувачують у корупції та змові на 544 млн.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]