Барометр Геть з міської ради, Ананченкова. Склади мандат! – Юноукраїнський «Стоп-кор» виявив, що вона з забороненої партії (документ)

Геть з міської ради, Ананченкова. Склади мандат! – Юноукраїнський «Стоп-кор» виявив, що вона з забороненої партії (документ)

Просмотров: 14534
22 Лютого 2023, 20:26

Представник антикорупційної громадської організації «Стоп-корупція» Артур Пашкявічус оприлюднив документи, які підтверджують, що депутат Южноукраїнської міської ради Антоніна Ананченкова в період війни була депутатом від забороненої партії «Опозиційний блок».

Про це він повідомив на сторінці «Стоп-корупція» у фейсбук.

Приводимо повний текст звернення:

– «Розкрита таємниця чому депутат Южноукраїнської міської ради Антоніна Ананченкова так любить і захищає «ОПЗЖ».

В неї люди запитували чи є правдою, що ви були депутатом від проросійських партій. Вона починала зразу ображати людей.

Я звернувся в Архівний відділ Первомайської РДА із запитом про надання протоколів Арбузинської виборчої комісії. Отримав документи, які підтверджують, що Ананченкова Антоніна Вікторівна (Стасенко) була обрана депутатом від «Опозиційного блоку» 9 січня 2018 року і до кінця завершення каденції – листопад 2020 року.

В документах засновники та спонсори партії «Опозиційний блок» зазначаються Віктор Медведчук, Вадим Рабінович, Дмитро Фірташ, Вадим Новінський та все інше проросійське кодло з яких зняли громадянство та вони втекли до росії.

У 2015 році, після захвату Криму та Донбасу, вбивства наших хлопців в Іловайську, Дебальцево, Донецькому аеропорту та інших містах, ця жінка на прізвище Ананченкова вирішує йти на вибори з «Опозиційним блоком».

Зараз вона змінила партію і є депутатом від «Пропозиції». Але чи змінила свої погляди на ситуацію Ананченкова? Вона залишилась такою як і була! Тому її любов і захист депутатів «ОПЗЖ», підтримка їх заяв – це яскравий приклад та доказ того, що навіть війна і вбивства людей орками, не змінили її погляди.

Нажаль, цю істоту пригріли в благодійному фонді «Берегиня півдня», але відмити її минуле та сьогодення не можуть. Саме такі, як Ананченкова депутати від проросійських партій привели кривавий «руський мир» в Україну з 2014 року.

Їй не подобається, що місця депутатів «ОПЗЖ» залили кров’ю. А те, що вся Україна в крові, гинуть діти, люди, їй подобається?

Вважаю, що депутати, які захищають та виправдовують «ОПЗЖ», вони фактично сіють зерна колабораціонізму, це клієнти СБУ.

Геть з міської ради, Ананченкова. Склади мандат!”.

Після опублікування на сторінці «Стоп-корупція» даної інформації депутат Ананченкова написала в коментарях «Дякую за піар». Тобто для неї це виявляється піаром.

Проте відреагував Микола Захаров, мешканець Костянтинівки, який звинуватив Антоніну Ананченкову в тому, що вона не давала волонтерам працювати.

– «Антонина Ананченкова правда очі ріже, я вам буду напоминати як ви не давали волонтерам працювати, ви не хотіли щоб люди допомагали нашій армії», – написав Микола Захаров.

Нагадаємо, що Антоніна Ананченкова підтримала представників від забороненої партії «ОПЗЖ». Вона це зробила публічно, в газеті «Контакт» від 26 січня 2023 року.

Антоніна Ананченкова також була підписантом заяви разом з депутатами ОПЗЖ. В даному листі депутати-зрадники хочуть щоб сесії в міській раді не проводились! Просять змінити Регламент і перевести пленарні засіданні у дистанційний режим.

Також виявилось, що депутатка Южноукраїнської міської ради від партії «Пропозиція» Антоніна Ананченкова була визнана винною у вчинені корупційного правопорушення.

Враховуючі анти українську позицію депутата Антоніни Ананченкової, наступним кроком від неї може бути заперечення російської агресії та схвалення військових дій РФ по відношенню до України.

Депутатом Ананченковою повинен займатися відділ СБУ в Южноукраїнську, проте бездіяльність місцевих працівників служби призводить до того, що Южноукраїнськ стає оплотом колаборантів на території України.

Сподіваємось, що призначення головою СБУ Василя Малюка змінить ситуації на краще і місто Южноукраїнськ очиститься від проросійського лайна.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]