Барометр Скандальна Южноукраїнська депутатка виявилась корупціонером (документ)

Скандальна Южноукраїнська депутатка виявилась корупціонером (документ)

Просмотров: 12331
15 Лютого 2023, 11:03

Депутатка Южноукраїнської міської ради від партії «Пропозиція» Антоніна Ананченкова була визнана винною у вчинені корупційного правопорушення.

Про це йдеться  у рішенні Южноукраїнського міського суду від 26 січня 2022 року.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Антоніна Ананченкова публічно підтримала депутатів від ОПЗЖ, незважаючи на той факт, шо ця політична сила визнана забороненою в Україні.

Так, суддя Южноукраїнського міського суду Олександр Савін визнав депутата Антоніну Ананченкову винною у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 172-6 Кодексу України.

Згідно протоколу № 466 від 16.09.2021 року, Антоніна Ананченкова, будучи депутатом Южноукраїнської міської ради порушила п.п. б п. 1 ч.1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції», являючись суб`єктом відповідальності, на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції».

Депутатка Ананченкова на підставі вказаного притягується до корупційної адміністративної відповідальності за ч. 1ст. 172-6 Кодексу України, як несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Прокурор в судовому засіданні просив визнати Ананченкову А.В. винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та призначити адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Рішення суду вступило в закону силу 5 лютого 2022 року, Ананченкова з постановою суду погодилась та не стала його оскаржувати.

Таким чином, Антоніна Ананченкова визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення та занесена в реєстр корупціонерів.

До речі, адвокатом Ананченкової виступала її однопартієць та депутат від «Пропозиції» Жанна Кривіцька, яка за 8 років стажу депутата не вивчила п. 5 ст. 39 Регламенту міської ради та не знає, що робити у разі непрацездатності власного персонального пульту для голосування.

В матеріалах справи зазначено, що Антоніна Ананченкова працює в ПрАТ «Юженергобуд» спеціалістом, але яким невідомо. Проте, як повідомляють працівники «Юженергобуду» на роботі вона ніколи не з’являлась та в неї навіть немає робочого місця, але заробітну платню вона отримує регулярно.

Можливо той факт, що Ананченкова депутат, дозволяє їй не ходити роками на роботу, а деякі працівники, окрім бухгалтерії, яка нараховує зарплатню, навіть і не чули, що в них працює Ананченкова.

Антоніна Ананченкова також була підписантом заяви разом з депутатами ОПЗЖ. В даному листі депутати-зрадники хотіли щоб сесії в міській раді не проводились! Вони просили змінити Регламент і перевести пленарні засіданні у дистанційний режим.

Депутатом Ананченковою повинен займатися відділ СБУ в Южноукраїнську, проте бездіяльність місцевих працівників служби призводить до того, що Южноукраїнськ стає оплотом колаборантів на території України.

Редакція «Барометру» сподівається, що призначення головою СБУ Василя Малюка змінить ситуації на краще і місто Южноукраїнськ очиститься від проросійського лайна.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]