Барометр Південноукраїнська АЕС стала рупором депутатів ОПЗЖ

Південноукраїнська АЕС стала рупором депутатів ОПЗЖ

Просмотров: 11733
27 Вересня 2023, 14:10

Керівництво Південноукраїнської АЕС звинуватили у тому, що офіційна сторінка енергокомплексу перетворилась на політичний рупор забороненої партії ОПЗЖ.

Про це заявив заступник міського голови Южноукраїнська Сергій Горностай на офіційному сайті міської ради.

– “Відповідь на безіменне звернення. На офіційній сторінці Південноукраїнського енергокомплексу, 26 вересня 2023 року з’явилась безіменна публікація під назвою «Контраргументи депутатської більшості. Заступнику міського голови м. Южноукраїнськ Сергію Горностаю».

Підписів депутатів під дописом не було. Це ставить під сумнів публікацію.

Джерелом цих дописів є офіційна сторінка Південноукраїнського енергокомплексу, тобто Державного підприємства, якому забороняється будь-яке втручання у політичну діяльність. Проте, сторінка ПАЕС вже не перший раз стає рупором депутатів від забороненої партії ОПЗЖ. Це не припустимо.

Що стосується депутатів, які називають себе «більшістю», куди входять «ОПЗЖ», «Сила людей», «ЄС» та «Пропозиція», вам потрібно офіційно сформувати «більшість» аби так голосно про це заявляти.

На відміну від більшості з вас, я обирався завжди від однієї партії – «Батьківщина», в якій перебуваю вже 18 років. І своїх виборців не зраджував. Чого не скажеш про вас.

Наголошую, що депутати мають змогу офіційно звертатися до керівництва міста, а не ховатись за сторінками державного підприємства”, – заступник міського голови Южноукраїнська, Сергій Горностай.

Нагадаємо, що Южноукраїнська міська рада заблокована, і за це несуть відповідальність депутати, які об’єднались з ОПЗЖ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]