Барометр Окупантам Мелітополя натякнули, що час пакувати валізи

Окупантам Мелітополя натякнули, що час пакувати валізи

Просмотров: 458
10 Серпня 2022, 13:58

У тимчасово окупованому Мелітополі в ніч на середу, 10 серпня, пролунав черговий вибух біля штабу, де окупанти вели підготовку до так званого «референдуму».

Про це повідомляє у Telegram Стратегічне командування ЗСУ.

– У тимчасово окупованому Мелітополі вночі пролунав черговий вибух біля штабу «єдиної росії», де йде підготовка до так званого «референдуму». Знову хтось покурив у невизначеному місці, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці липня окупанти перейшли до активної фази підготовки так званого «референдуму» на тимчасово окупованих територіях сходу і півдня для їх анексії росією.

Зокрема, для організації «волевиялення», на тимчасово окуповані території відправили членів путінської партії «єдиная россія».

8 серпня прокремлівські колаборанти підписали так зване «розпорядження» про проведення псевдореферендуму у Запорізькій області.

Під час проведення «референдуму», рашисти планують залякувати місцевих за допомогою зброї.

Водночас, у ніч проти 8 серпня біля Мелітополя українські партизани влаштували замах на двох «членів комісії» з підготовки псевдореферендуму у Запорізькій області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]