Барометр Росія не може набрати людей для війни в Україні

Росія не може набрати людей для війни в Україні

Просмотров: 205
10 Серпня 2022, 11:40

За інформацією Міністерства оборони Великої Британії, Росія створила новий армійський корпус для війни в Україні, але навряд чи зможе набрати необхідну кількість людей.

У зведенні відомства у Twitter йдеться, що російське командування, як і раніше, стикатиметься з конкуруючими операційними пріоритетами через посилення наступу на Донбасі та посилення оборони від очікуваних українських контратак на півдні.

Для підтримки своїх операцій у РФ створили нове велике формування сухопутних військ – 3-й армійський корпус, що базується в Мулиному Нижегородської області.

Росія, ймовірно, планує укомплектувати більшу частину цього формування нещодавно сформованими «добровольчими» батальйонами, які формуються по всій країні та об’єднують новобранців з тих самих районів. Російські регіональні політики підтвердили, що потенційним новобранцям пропонують вигідні грошові бонуси після того, як вони вирушать до України.

Вербують чоловіків віком до 50 років і лише із середньою освітою.

– Російський армійський корпус зазвичай складається з 15-20 тисяч військовослужбовців, але Росії, ймовірно, буде важко довести 3 АК до цієї чисельності з огляду на дуже обмежений рівень народного ентузіазму щодо участі у бойових діях в Україні, – йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що ефект створення армійського корпусу навряд чи буде вирішальним для всієї російської військової кампанії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]