Барометр Південна Корея планує створити на Місяці населену станцію

Південна Корея планує створити на Місяці населену станцію

Просмотров: 181
10 Серпня 2022, 08:19

Республіка Корея планує в довгостроковій перспективі створити місячну станцію, що мешкає, і вже почала реалізацію першої програми з освоєння Місяця.

Південна Корея планує створити на Місяці населену станцію

За даними Міністерства наукового прогнозування, стартувала спеціальна програма Південної Кореї з освоєння Місяця, що містить розробку базових технологій, спрямованих на формування у довгостроковій перспективі населеної станції на Місяці.

У розробку ключових напрямів, передбачених цією програмою, входить створення технологій, необхідні побудови космічного корабля, місяцехода і космічної станції у далекому космосі.

Дослідження Місяця потребує різних технологій від інформаційних технологій та атомної енергетики до роботів та апаратів для видобутку ресурсів. У цьому плані наша нова програма досліджень має велике значення як перший крок на шляху вивчення Місяця, йдеться у повідомленні Міністерства наукового прогнозування.

Участь у реалізації програми з освоєння Місяця братимуть 15 державних та приватних дослідницьких організацій та інститутів. Зокрема, буде задіяно корпорацію Korea Aerospace Industries, яка вважається головним розробником першої космічної ракети – її старт заплановано на 2020 рік.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]