Барометр Кім розповів про головне досягнення при пошуку зрадників у Миколаєві

Кім розповів про головне досягнення при пошуку зрадників у Миколаєві

Просмотров: 490
9 Серпня 2022, 16:28

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім назвав ефективними заходи щодо виявлення колаборантів та зрадників у Миколаєві, які проводилися минулими вихідними, під час тривалої комендантської години.

Кім розповів про головне досягнення при пошуку зрадників у Миколаєві

Про це він сказав на брифінгу.

При цьому глава області зазначив, що найголовнішим результатом стала відсутність інформації від колаборантів щодо нових цілей у Миколаєві — ворожі телеграми канали, куди «зливають» інформацію зрадники, мовчали.

“Відпрацьовано квартири, десятки тисяч адрес та телефонів. Були зареєстровані твори були заарештовані люди. Дуже багато колаборантів і зрадників втекли… Кращий результат – це те, що Telegram-канали ворога мовчали цими вихідними, і не було нових цілей чи якихось- то прильотів”, – сказав Кім.

За його словами, городяни з розумінням ставилися до перевірок і всіляко допомагали правоохоронцям, – було складено базу потенційних колаборантів, тепер з нею працюватимуть.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]