Барометр Фокус війни змістився на Південь, – Пентагон

Фокус війни змістився на Південь, – Пентагон

Просмотров: 747
9 Серпня 2022, 15:46

Останніми днями ситуація на Сході України дещо стабілізувалася. Це пов’язано з тим, що росія почала переміщати свої війська на запорізький та херсонський напрямок.

Про це заявив заступник міністра оборони США Колін Каль. За його словами, основний фокус війни змістився на Південь України.

Він наголосив, що війна росії проти України є найінтенсивнішим конфліктом у Європі з часів Другої світової війни. Каль зазначив, що обидві сторони зазнають втрат.

У понеділок, 8 серпня, у Вашингтоні оголосили про новий пакет допомоги Україні, який має у собі протирадіолокаційні ракети. Міністерство оборони США підтвердило передачу Україні партії протирадіолокаційних ракет. Мовиться про ракети AGM-88 (HARM).

Заступник міністра Колін Каль заявив, що Сполучені Штати відправили Україні ракети для літаків, щоб знищувати російські системи озброєння. Водночас Каль не назвав точну кількість цих ракет і дату, коли їх було відправлено.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]