Барометр Зеленський закликав екс-президента США привернути увагу світу до обстрілів та мінуванню Запорізької АЕС та ядерного терору Росії

Зеленський закликав екс-президента США привернути увагу світу до обстрілів та мінуванню Запорізької АЕС та ядерного терору Росії

Просмотров: 174
9 Серпня 2022, 11:22

Президент України Володимир Зеленський обговорив у форматі відеоконференції з 42-м Президентом Сполучених Штатів Америки Біллом Клінтоном важливість подальшого посилення санкцій проти росії та привернення уваги до ядерного терору.

Про це повідомляє сайт Офісу Президента.

Він закликав Білла Клінтона використати особистий авторитет для привернення уваги світової спільноти до обстрілів та мінування найбільшої електростанції в Європі – Запорізької АЕС та ядерного терору Росії.

«Для нас дуже важливо, щоб суспільства, де свобода та демократія є базовими цінностями, не втрачали відчуття актуальності війни в Україні. Саме тому такі розмови, як ця, для нас дуже корисні», – заявив Зеленський.

Зеленський також подякував Біллу Клінтону та його дружині за особисту підтримку України, зокрема, за участь у Саміті перших леді та джентльменів.

«США допомагають нам не дати Росії заморозити цей конфлікт. А це саме те, чого прагне росія. Ми добре знаємо, що відбувається із «замороженими конфліктами» . Це розтягується на роки, десятки років. Ми не можемо цього допустити», – наголосив Зеленський.

Президент України розповів про оборонні потреби нашої держави. Співрозмовники також обговорили участь у майбутніх міжнародних заходах.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]