Барометр Армія рф атакувала село за 20 км від Миколаєва

Армія рф атакувала село за 20 км від Миколаєва

Просмотров: 1606
8 Серпня 2022, 09:20

7 серпня Генштаб ЗСУ у вечірньому звіті про 165-ту добу війни рф проти України заявив, що на Херсонщині наразі відбулась лише одна атака ворога. Основні штурмові дії відбуваються на Донеччині у районі Бахмута.

Генштаб стверджує, що ворог на Південнобузькому напрямі зосереджений на тому, щоб утримати зайняті позиції. При цьому він активно використовує авіацію для ударів по населеним пунктам на лінії фронту. Активність була лише біля одного села за 20 км від Миколаєва.

Зранку стало відомо, що ворог завдав авіаударів по населеним пунктам, як розташовані на північний-схід від Снігурівки у так званій “сірій зоні” – тобто населені пункти нещодавно звільнені, але поруч з ними тривають бої.

Зокрема, російські бомби падали на позиції біля трьох сіл: Андріївки, Білогірки, Великого Артакового.

Протягом дня ворог завдав авіаударів по цим же населеним пунктам та додав ще чотири: Новомиколаївка, Олександрівка, Мирне, Таврійське.

Росіяни намагались наступати біля села Благодатного. Успіху не мали, зазначає командування – ворог відступив.

Ситуація на Херсонщині

Благодатне розташоване на залізничній гілці, яка сполучає Херсона та Миколаїв. На південний схід від нього проходить автомобільний шлях між цими містами.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]