Барометр Ворог обстрілював Миколаїв касетними боєприпасами та ствольною далекобійною артилерією «Піон»

Ворог обстрілював Миколаїв касетними боєприпасами та ствольною далекобійною артилерією «Піон»

Просмотров: 771
5 Серпня 2022, 09:13

Окупанти продовжують вести обстріл Миколаївської області з тимчасово окупованих територій України.

Ворог обстрілював Миколаїв касетними боєприпасами та ствольною далекобійною артилерією «Півонія»

У Миколаївській обласній військовій адміністрації розповіли про наслідки ворожих обстрілів минулої доби і сьогоднішнього ранку.

м. Миколаїв:

Вночі та зранку, 5 серпня, ворог обстріляв Корабельний район Миколаєва. Попередньо відомо про потрапляння до приватного будинку та пошкодження будинків навколо. Крім того, сталася пожежа на відкритій території внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків. Детальна інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

За попередньою інформацією Військової комендатури оборони міста Миколаєва, вночі Корабельний район розстрілювали касетними боєприпасами з РСЗВ, зранку – ствольною далекобійною артилерією «Піон».

Миколаївський район:

Увечері, 4 серпня, о 19.10 у с. Парутино Куцурубської громади внаслідок ворожого обстрілу троє людей отримали поранення.

Сьогодні, 5 серпня, о 03:05 зафіксовано обстріл с. Зайчівське Мішково-Погорелівської ОТО. Внаслідок чого сталося займання житлового будинку, приватного сільськогосподарського підприємства, пошкоджено машини. За попередньою інформацією, без постраждалих.

Вночі 5 серпня ворог обстріляв с. Шевченкове. Пошкоджено житлові будинки та прилеглі нежитлові споруди, сталося спалах на полях. Постраждалих немає.

Крім того, ворожими снарядами було обстріляно Галицинівську громаду. Інформація про пошкодження уточнюється. Постраждалих немає.

Баштанський район:

Вдень у четвер, 4 серпня, орієнтовно о 13:00 були обстріли с. Широке Широківської громади. Попадання були відкритими територіями, зруйновані лінії електропередач, пошкоджені сільгосппобудови в домогосподарствах.

Також орієнтовно о 18:00 були обстріли с. Червона Долина та с. Поляна. Попадання були відкритими територіями, дорожнім полотном, сільгосппобудовами домогосподарств.

Близько 01:30, 5 серпня, знову були обстріли за межами с. Широке. Постраждалих немає.

Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]