Барометр Українці показали вміння завдавати ударів у відповідь і повертати території

Українці показали вміння завдавати ударів у відповідь і повертати території

Просмотров: 359
4 Серпня 2022, 14:48

На шостий місяць російсько-української війни українські сили показали вміння завдавати ударів у відповідь та повертати території. 

Про це генсек НАТО Єнс Столтенберг сказав під час виступу в Норвегії.

Столтенберг зазначив, що в російсько-українській війні НАТО має два завдання: підтримати Україну і не допустити переростання конфлікту в повномасштабну війну між НАТО і Росією.

Він додав: на саміті НАТО в Мадриді трохи більш як місяць тому всі країни НАТО погодилися, що підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде потрібно.

“Те, що ми бачимо зараз, – це жорстока і кривава війна на виснаження. Просування росіян знову зупинилося. А українці показали вміння завдавати ударів у відповідь і повертати території, планують контрнаступ на півдні”, – сказав Столтенберг.

Він наголосив, що країни Альянсу платять ціну за підтримку України. Проте її можна виміряти грошима, тоді як ціна, яку платить Україна, вимірюється людськими життями. 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]