Барометр Китай розпочав масштабні навчання з бойовими стрільбами навколо Тайваню

Китай розпочав масштабні навчання з бойовими стрільбами навколо Тайваню

Просмотров: 232
4 Серпня 2022, 11:29

Армія Китаю розпочала масштабні навчання з бойовими стрільбами навколо Тайваню. Вони продовжаться з 4 по 7 серпня у шести акваторіях біля острова.

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначено, що в цей період морським судам та літакам не можна заходити в акваторію та повітряний простір районів, де відбуваються навчання.

ЗМІ повідомляють, що вперше в рамках навчань Пекін застосує гіперзвукову ракету DF-17 «вбивця авіаносців» та далекобійну артилерію.

Повідомляється, що ці шість зон, де відбуваються навчання, оточують острів і іноді перетинаються з територіальними водами Тайваню, а деякі навіть дуже близькі до ключових портів острова.

При цьому Міністерство оборони Тайваню заявило, що його збройні сили стежать за тим, що відбувається.

«Ми не прагнемо ескалації, але ми не відступимо, коли справа доходить до нашої безпеки та суверенітету», – заявили у відомстві.

Тим часом китайські державні ЗМІ повідомляють, що Пекін провів далекі артилерійські навчання з бойового обстрілу в Тайванській протоці, зазначаючи, що «очікуваних результатів було досягнуто».

«Східне командування Народно-визвольної армії Китаю (НВАК) проводило дальні стрілянини в Тайванській протоці в четвер близько 13:00 і завдало точних ударів 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]