Барометр Окупанти тероризують мешканців Брилівки: шукають навідників

Окупанти тероризують мешканців Брилівки: шукають навідників

Просмотров: 388
4 Серпня 2022, 11:08

На Херсонщині місцеве населення допомагає ЗСУ

Російські окупанти після ювелірної роботи ЗСУ і втрати залізниці почали тероризувати місцеве населення у Брилівці. Вони шукають коригувальників. Про це повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

«Повідомляють про тиск на місцеве населення у Брилівці. Нагадаю, саме там, завдяки ювелірному влучанню, зруйнували важливий транспортний вузол окупантів. Там орки погоріли, залишились без рук, ніг. Тепер тероризують місцевих – шукають корегувальників. Такі фільтраційні дії фіксуються по всій області. На практиці – орки оточують населені пункти й забороняють в’їзд/виїзд, ходять по квартирах, незаконно проникають у гаражі, перевіряють телефони, кишені у звичайних перехожих», – розповів Хлань. 

– Звичайно, росіяни розуміють, що втрачають Херсонщину. Як повідомляє британська розвідка – залізницю, якою переправляли техніку з Криму, суттєво пошкоджено й навіть, якщо її вдасться відремонтувати – ціль пристріляна та вразлива, – зауважив Сергій Хлань. 

Нагадаємо, кілька днів тому українські військові завдали ракетного удару по ешелону з військовою технікою, боєприпасами і живою силою окупантів в районі залізничної станції Брилівка Херсонської області. 

Крім того, на залізничній станції «Каланчак» у Херсонській області 31 липня окупанти влаштували димову завісу та підірвали власний потяг.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]