Барометр Обстріли Миколаївської області: поранені дві людини, пошкоджені електромережі та будинки

Обстріли Миколаївської області: поранені дві людини, пошкоджені електромережі та будинки

Просмотров: 201
4 Серпня 2022, 09:26

Ворог продовжуює обстрілювати Миколаївську область з тимчасово окупованих територій України.

Обстріли Миколаївської області: поранені дві людини, пошкоджені електромережі та будинки

У Миколаївській обласній військовій адміністрації розповіли про наслідки ворожих обстрілів минулої доби і сьогоднішнього ранку.

м. Миколаїв

Близько 04:00 та після 06:00, 4 серпня, у Миколаєві пролунали потужні вибухи. Під обстріл потрапили два райони міста.

Пошкоджені житлові будинки (вікна, дахи). Також внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків виникла пожежа. Крім цього, одна з ракет поцілила у проїзну частину, інша – у тротуар. Попередньо, без жертв та постраждалих. Детальна інформація про наслідки обстрілу уточнюється.

Миколаївський район:

Вранці, 3 серпня, з 8:30 до 9:10 під час ворожого обстрілу м. Очаків Очаківської громади було пошкоджено електропідстанцію, внаслідок чого частина міста залишилася без електропостачання. Нині світло відновлено. Постраждалих немає.

Увечері, 3 серпня, орієнтовно о 18:00 обстріляно садівниче товариство у с. Лупарево Галицинівської громади. Пошкоджено житлові та нежитлові будівлі, електромережу. Частини абонентів електропостачання відновлено, роботи продовжуються. Постраждалих немає.

Окрім цього, увечері, 3 серпня, о 18:20 внаслідок ворожих обстрілів с. Зоря Шевченківської громади поранено двох людей. Також через попадання боєприпасів та їх уламків виникло спалах житлового будинку у с. Шевченківського Шевченківського товариства.

Також після ворожого обстрілу Куцурубської громади, 3 серпня, сталося займання сухої трави в селах Куцуруб та Солончаки.

Баштанський район:

Вчора, 3 серпня, орієнтовно о 16.00 були обстріли за межами с. Широке Широківської громади. Також близько 23:00 були обстріли за межами с. Червона Долина Широківського товариства. Постраждалих немає.

Близько 01:00, 4 серпня, були обстріли с. Явкіно Баштанської громади. Попередньо без жертв. Істотних ушкоджень немає.

На території та прилеглих населених пунктах Березнегуватської громади тривають обстріли. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Так, минулої доби обстрілу зазнала територія біля с. Кавказ. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]