Барометр У Херсоні росіяни облаштовують бомбосховища, – ГУР

У Херсоні росіяни облаштовують бомбосховища, – ГУР

Просмотров: 344
3 Серпня 2022, 17:12

У Херсоні російські загарбники облаштовують укриття на бавовняній фабриці та скуповують надувні човни.

У Херсоні росіяни облаштовують бомбосховища, - ГУР

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.“У Херсоні окупанти шукають підземні захищені приміщення, де можна обладнати бомбосховища. Під час огляду підземних комунікацій Херсонського бавовняного комбінату окупанти намагалися з’ясувати, чи можна розмістити у них 40 одиниць військової техніки. Також проводили фотозйомку приміщень та шукали карту тунелів. Під час огляду з’ясувалося, що у тунелях обладнано укриття для співробітників підприємства, де було створено запас продуктів та води. Тієї ж ночі окупанти зірвали замки з приміщень і викрали всі запаси”, – йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, у тимчасово захопленій Чорнобаївці Херсонської області ворог знищує телекомунікаційні мережі українських провайдерів, які відмовилися співпрацювати з росіянами. Демонтують комутаційні шафи, вирізають волоконно-оптичні та мідні кабелі.

Також росіяни запровадили заборону на проведення платіжних операцій українською валютою на місцевих ринках. Здійснюється демонтаж терміналів та банкоматів, які підтримують гривневі операції.

У селі Генічна Гірка на Арабатській стрілці ворог попередив власників дитячого табору “Сокіл”, бази відпочинку “Білий Лебідь”, пансіонатів “Прибій” та Arabatca club про так звану “націоналізацію” об’єктів.

Зазначені комплекси планують використовувати як базу розташування та відпочинку російських військ.

“Одночасно в селищі Антонівка окупанти масово скуповують і вилучають усі наявні плавальні засоби. У тому числі надувні човни та матраци”, – повідомили у розвідці.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]