Барометр Окупанти готують удари по Кривому Рогу та Запоріжжю

Окупанти готують удари по Кривому Рогу та Запоріжжю

Просмотров: 350
3 Серпня 2022, 16:19

За минулих два тижні окупанти в авральному форматі почали розгортати одне з найбільших ударних угруповань з початку війни. Для цього навіть пожертвували Ізюмським угрупуванням, яке все чекало на захоплення Слов’янська та Краматорська, і виходом на рубежі Донецької області.

Наші удари по мостах в чергове змінили плани недоГітлера

То що ж сталось, що Путін так панічно почав готувати широкий наступ там, де зовсім його не планував? Все просто – наші удари по мостах в чергове змінили плани недоГітлера. Базовим планом ще два тижні назад було повне захоплення Донецької області до зими і пропозиція переговорів для Заходу. Тепер “все перегралось”.

Після знищення мостів в Херсоні і Новій Каховці 49-а і 22-а армії окупантів могли потрапити під повне знищення, оскільки навіть відступати їм не було б як. Зрозумівши, що розгром двох армій буде серйозною поразкою, яку не вдасться перекрити прогризанням нашої оборони, Путлєр в авральному режимі почав перекидати все, що можна, на цей напрям. Щоб був зрозумілий масштаб – зараз там перебуває 90% всіх десантно-штурмових військ росії.

Зараз вони готують два удара саме на Кривий Ріг і Запоріжжя, а не Миколаїв. Це пов’язано з тим, що тільки взявши Кривий Ріг і Запоріжжя, вони зможуть врятувати логістику і своє правобережне угрупування.

Все це схоже на істерику, яка буде мати наслідком військову катастрофу для окупантів.

Насправді, все це схоже на істерику, яка буде мати наслідком військову катастрофу для окупантів. Взяти два таких великих міста російська армія неспроможна. Вони і невеликі міста беруть по півтора-два місяці, не те, щоб взяти хоч одне велике рівня Кривого Рогу чи Запоріжжя.

Ну і з нами Бог. Дощі настільки сильні, що важка техніка не може нормально просуватись в південних степах України.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]