Барометр Спалені росіянами поля вдасться відновити за 5-10 років — агроном

Спалені росіянами поля вдасться відновити за 5-10 років — агроном

Просмотров: 329
2 Серпня 2022, 16:08

На відновлення полів, які згоріли через російські обстріли на півдні та сході України, потрібно від 5 до 10 років. Для цього знадобляться оновлені системи внесення добрив та тисячі гривень на їхню закупівлю.

Про це розповів головний агроном ПСП «Козирське» на Миколаївщині Євгеній.

– Усе залежить від того, наскільки спроможний кожен фермер внести добрив — мінеральних і органічних. На це все потрібен час, — каже агроном.

Навіть дивлячись на згорілі поля, українські фермери не втрачають надії і чекають, коли ЗСУ «випхають російську гидоту звідси».

– Надіюсь, що у вересні ми вже зайдемо працювати на поля і готувати їх до наступного року, — сподівається агроном.

росіяни бомблять українські поля з пшеницею, навмисно ціляться у склади з зерном та крадуть його з окупованих територій. окупанти продовжують на всіх фронтах чинити злочини проти українського народу, під приціл потрапляє і аграрний сектор. 

– Коли сіявся соняшник, через дорогу бігали солдати. Було страшно. Сіяли під обстрілами, можна сказати. Але нічого, продовольчу безпеку ніхто не відміняв. У наших хлопців своя війна, а у нас тут своя — каже головний агроном ПСП «Козирське» Євгеній. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]