Барометр Кім вважає, що підстав для примусової евакуації з Миколаївської області наразі немає

Кім вважає, що підстав для примусової евакуації з Миколаївської області наразі немає

Просмотров: 234
2 Серпня 2022, 14:33

Примусова евакуація на Миколаївщині поки що не передбачається.

Кім вважає, що підстав для примусової евакуації з Миколаївської області наразі немає

Про це у вівторок, 2 серпня, в ефірі Українського медіацентру заявив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Як відомо, примусова евакуація днями розпочалася на Донеччині. У зв’язку з цим у миколаївського губернатора поцікавилися, чи не планується подібне на Миколаївщині з огляду на те, що регіон знаходиться під постійними обстрілами.

За словами Віталія Кіма, з початку війни (24 лютого) на Миколаївщині внаслідок обстрілів постраждали 1 435 людей, 403 загинули.

– На жаль чи на щастя, тут я маю бути прагматичним. Щодо інших регіонів та гарячих точок цифра досить помірна, скажімо так. Нині ми не плануємо примусову евакуацію. Це лише на першій лінії фронту. Але наші ЗСУ зараз просуваються, і про це не йдеться, – сказав миколаївський губернатор.

Добровільну евакуацію при цьому ніхто не скасовував. Для всіх, хто бажає покинути межі Миколаєва, області чи країни (і хто має на це право), відкрито три напрямки з чотирьох.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]