Барометр До роботи «зернових коридорів» можуть підключити порт Миколаєва, – міністр

До роботи «зернових коридорів» можуть підключити порт Миколаєва, – міністр

Просмотров: 236
1 Серпня 2022, 15:31

Порт Миколаєва також може поновити роботу для експорту української продукції. Однак поки що його не підключають до “зернових коридорів” через активні обстріли.

До роботи «зернових коридорів» можуть підключити порт Миколаєва, – міністр

Про це повідомляє  РБК-Україна  із посиланням на міністра інфраструктури Олександра Кубракова в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що зараз до вивезення зерна готові два порти – в Одесі та Чорноморську. Планується, що протягом тижня порт “Південний” також поновить роботу.

” Два перші порти Одеса та Чорноморськ, готові, і вже цього тижня ми як відправлятимемо судна, так і чекатимемо суду, які заходитимуть до цих портів. До кінця тижня, ми сподіваємося, що порт Південний буде теж готовий “, – пояснив Кубраков

За його словами, порт у Миколаєві також можуть підключити до роботи “зернові коридори”. Але головною умовою залишається безпекова ситуація.

Я сподіваюся, що якщо ця ініціатива буде працювати, то незабаром ми перейдемо до консультацій щодо порту Миколаєва. Цей порт, враховуючи, що там відбуваються активні бойові дії, ми в перший етап не включали, але ми нічого не забуваємо і над цим теж будемо працювати “, – додав міністр.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]