Барометр В Україні запрацював портал розшуку дітей, постраждалих від російської агресії

В Україні запрацював портал розшуку дітей, постраждалих від російської агресії

Просмотров: 225
1 Серпня 2022, 15:15

З 1 серпня запрацював державний портал розшуку дітей «Діти війни». Про це під час брифінгу сказала радниця – уповноважена Президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук.

– Відсьогодні в Україні запрацював державний портал розшуку дітей. Інформаційна платформа «Діти війни» допомагатиме правоохоронним органам збирати інформацію про дітей, які постраждали під час війни, зокрема зникли безвісти, або були переміщені до тимчасово окупованих територій та депортовані до російської федерації. …Цей портал створений як інструмент пошуку дітей, їх порятунку та визволення з примусового переміщення чи депортації, – сказала Герасимчук.

За її словами, платформа має дві основні функції. Перша – надавати актуальну інформацію про дітей, які постраждали через дії росії – загинули, були поранені, зникли безвісти, депортовані або примусово переміщені з місць постійного проживання, та про тих, кого вдалося розшукати та врятувати.

Кількісні показники оновлюються щодня правоохоронними органами та Національним інформаційним бюро.

Друга функція – допомагати розшукувати дітей. Портал «Діти війни» дозволяє зв’язатися з правоохоронними органами, Офісом генпрокурора та Національним інформаційний бюро.

Порталом можуть скористатися всі, хто має інформацію про дитину, яка постраждала через військову агресію росії.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]