Барометр Порт Миколаєва можуть долучити до роботи “зернових коридорів”

Порт Миколаєва можуть долучити до роботи “зернових коридорів”

Просмотров: 209
1 Серпня 2022, 14:51

Після поновлення роботи порту Одеси, Миколаїв також може почати свою діяльність. Однак поки що його не підключають до “зернових коридорів” через активні обстріли.

Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков в ефірі телемарафону.

Так, Кубраков повідомив, що зараз до вивезення зерна готові два порти – в Одесі та Чорноморську. Планується, що протягом тижня порт “Південний” також поновить роботу.

– Два перші порти Одеса та Чорноморськ, готові, і вже цього тижня ми як відправлятимемо судна, так і чекатимемо суду, які заходитимуть до цих портів. До кінця тижня, ми сподіваємося, що порт Південний буде теж готовий, – пояснив Кубраков.

За його словами, порт у Миколаєві також можуть підключити до роботи “зернові коридори”. Але головною умовою залишається безпекова ситуація.

– Я сподіваюся, що якщо ця ініціатива працюватиме, то незабаром ми перейдемо до консультацій щодо порту Миколаєва. Цей порт, враховуючи, що там відбуваються активні бойові дії, ми в перший етап не включали, але ми нічого не забуваємо і над цим теж будемо працювати, – додав міністр.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]