Барометр Обстріли Миколаївської області: горіли поля, села знеструмлені

Обстріли Миколаївської області: горіли поля, села знеструмлені

Просмотров: 209
1 Серпня 2022, 10:23

Внаслідок обстрілів у неділю, 31 липня, на Миколаївщині горіли поля та інші відкриті території у Миколаївському районі, а також були знеструмлені населені пункти громади Баштанського району.

Обстріли Миколаївської області: горіли поля, села знеструмлені

Про це повідомляється у щоденному зведенні Миколаївської ОВА.

Миколаївський район:

Вчора, 31 липня, о 10:42 та 11:25 були обстріли околиць с. Новомиколаївка Первомайської громади. В результаті одного з яких сталося займання полів із зерновими та лісосмугами. Інформація про пошкодження та жертв не надходила.

Також учора, 31 липня, о 13:40 внаслідок ворожих обстрілів за межами с. Галицинове Галицинівської громади сталися масові пожежі на відкритих територіях. Постраждалих немає.

Баштанський район:

Вчора, 31 липня, після 16:00 та протягом ночі здійснювалися обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади, що спричинило загоряння сухої трави. Постраждалих та пошкоджень  немає.

Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Вчора, 31 липня, орієнтовно о 15:20 були обстріли територій поблизу с. Лепетиха, с. Кавказ, с. Веселе, с. Червоний Яр, с. Калуга, с. Маломихайлівське. Внаслідок обстрілів було знеструмлено населені пункти Лепетиського старостинського округу. Наразі електропостачання відновлено.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]