Барометр Війська РФ нарощують ударне угруповання на Криворізькому напрямку, – ОК «Південь»

Війська РФ нарощують ударне угруповання на Криворізькому напрямку, – ОК «Південь»

Просмотров: 186
1 Серпня 2022, 07:22

Керівництво окупаційних військ Росії може незабаром розпочати створення ударних груп на Криворізькому напрямку. Однак поки що там тільки йде нарощування сил ворога.

Війська РФ нарощують ударне угруповання на Криворізькому напрямку, - ОК «Південь»

Про це повідомили у зведенні Оперативного командування “Південь”. Там службовці доповіли про ситуацію у своїй операційній зоні протягом доби 31 липня.

За даними нашої військової розвідки, там продовжується нарощування сил противника, щоб уникнути прориву військ України. Однак у командування готуються до різних варіантів розвитку подій.

Адже там можуть почати формувати ударні угруповання, які намагатимуться прорвати вже нашу лінію оборони. “Обстановка в нашій операційній зоні складна та динамічна у розвитку, але знаходиться під контролем сил оборони”, – підкреслили в командуванні “Південь”.

Ймовірно, угруповання можуть формувати на окупованій частині Херсонської області. Саме звідти обстрілюють Криворізький район та сам Кривий Ріг. Востаннє там завдали удару по агрофірмі 28 липня. Тоді атаку здійснили системами реактивного залпового вогню “Ураган”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]