Барометр Українська авіація знищила склади, опорні пункти та десятки окупантів

Українська авіація знищила склади, опорні пункти та десятки окупантів

Просмотров: 303
31 Липня 2022, 09:05

У суботу українська авіація знищила два польові склади ворожих боєприпасів, два ротні опорні пункти, до двадцяти одиниць бойової броньованої техніки та десятки російських військових.

Українська авіація знищила склади, опорні пункти та десятки окупантів

Про це повідомляють  Повітряні Сили ЗСУ .

“30 липня штурмова авіація Повітряних Сил неабияк “віддячила” окупантам. На кількох стратегічних напрямках завдано потужних авіаударів із застосуванням різного ракетно-бомбового озброєння, яке у нас є.

Знищено два польові склади боєприпасів, два ротні опорні пункти, до двадцяти одиниць бойової броньованої техніки, десятки орків”, – сказано в повідомленні.

Повідомляється, що в суботу зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил знищено безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”.

Також на Ізюмщині була бойова робота по винищувачу окупантів Су-30см, який, власне, і атакував наші штурмовики Су-25. Су-30 було відігнано, що дозволило нашій штурмовій авіації успішно завершити авіаційний удар та знищити окупантів”, – йдеться у повідомленні.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]