Барометр На Південноукраїнську АЕС завітало керівництво НАЕК «Енергоатом»

На Південноукраїнську АЕС завітало керівництво НАЕК «Енергоатом»

Просмотров: 5194
29 Липня 2022, 15:12

У середу, 28 липня на Південноукраїнській атомній електростанції відбулася нарада членів профспілки АЕС.

Про це повідомляє НАЕК «Енергоатом».

Участь в нараді прийняли виконавчий директор з персоналу ДП «НАЕК «Енергоатом» Олег Бояринцев, голова профспілки ПУ АЕС Сергій Снітков, помічник народного депутата Артема Чорономорова та представники колективу.

Присутні обговорили поточний стан справ на станції, організаційно-кадрові питання, соціальну підтримку та допомогу працівникам.

Крім того, наголосили на важливості продовжувати надання гуманітарної допомоги нашим захисникам, а також мешканцям звільнених від російської окупації міст і жителям тимчасово окупованого Енергодару.

Учасники наради також відзначили невтомну роботу колективу Південноукраїнської АЕС, який забезпечує її надійне та безпечне функціонування.

В той же день, на базі Південноукраїнської АЕС під головуванням в.о. голови Держатомрегулювання – головного держінспектора з ядерної та радіаційної безпеки України Олега Корікова відбулася розширена нарада стосовно забезпечення фізичного захисту при перевезенні відпрацьованого та свіжого ядерного палива територією України й необхідних технічних заходів у разі неможливості здійснити такі перевезення в умовах воєнного стану.

В нараді взяли участь президент Енергоатома Петро Котін, очільники Південноукраїнської, Рівненської, Хмельницької атомних електростанцій та ВП «Атомпроектінжиніринг», представники Міненерго, Держатомрегулювання, Служби безпеки України, Національної гвардії, а також суб’єктів перевезення та учасників плану взаємодії на випадок вчинення диверсії під час перевезень ядерного матеріалу.

Розглянувши широке коло питань – стосовно надійності, безпеки та логістики перевезення відпрацьованого та свіжого ядерного палива, учасники наради ухвалили низку нагальних рішень.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]