Барометр У Миколаївській області через обстріли пошкоджено будинки, дороги, горіли поля із зерновими

У Миколаївській області через обстріли пошкоджено будинки, дороги, горіли поля із зерновими

Просмотров: 176
28 Липня 2022, 10:00

Ворожі сили Росії продовжують щодня обстрілювати Миколаївську область. Сьогодні вранці був завданий масований ракетний удар по Миколаєву. 

У Миколаївській області через обстріли пошкоджено будинки, дороги, горіли поля із зерновими

Про це повідомляється у щоденному зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації.

Попередньо відомо, що внаслідок влучення трьох ракет практично повністю зруйнована будівля середньої школи у Корабельному районі. Поранено одну людину. Також через влучання боєприпасів та їх уламків уражено яхт-клуб, склад агропромислового підприємства, господарські споруди.

Миколаївський район:

Вчора, 27 липня, орієнтовно з 18:00, внаслідок ворожих обстрілів с. Лимани Галицинівської громади зруйновано та пошкоджено три житлові будинки, електромережу. Постраждалих немає.

Також учора, 27 липня, у другій половині дня внаслідок обстрілів горіли поля із зерновими за межами с. Шевченкове Шевченківської громади.

Баштанський район:

Увечері 27 липня, орієнтовно о 19:00, були обстріли с. Широке Широківської громади. Влучило по дорогах, пошкоджено три житлові будинки. Постраждалих немає. Орієнтовно о 05:30 були обстріли на території всієї громади, поцілили у домогосподарства та за межами населених пунктів. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Обстріли територій та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади по лінії розмежування продовжуються. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]