Барометр В Україні розробили невловимий для окупантів дрон

В Україні розробили невловимий для окупантів дрон

Просмотров: 353
28 Липня 2022, 09:50

Команда українських інженерів та програмістів створила дрон, який не можуть збити засоби протиповітряної оборони. Наразі розробники налагоджують масове виробництво апаратів для Української армії.

Новий безпілотник може нести до шести снарядів. З висоти 100 м точність поразки становить 3 м. Оператор може бути за 20 км від об’єкта. Апарат виготовлений із сучасних матеріалів, що не містять металів, тому його майже неможливо розпізнати та збити. Крім того, дрон електричний і не має теплового сліду. Перевагою є ціна безпілотника. Він значно дешевший за іноземні аналоги.

— Російські загарбники змушені витрачати дорогі ракети для влучення в українські дрони, — каже ініціатор проекту Володимир Яценко, 52 роки. — Якось наш безпілотник дуже нервував ворогів. Вони збили його ракетою за 200 тисяч доларів. Ціна самого дрону не перевищує 5 тисяч доларів. Був щасливим, що працюємо з такою ефективністю. Зараз плануємо виробництво поставити на конвеєр і за рік виготовляти не менше 2 тисяч апаратів. Саме стільки зараз на озброєнні ворогів. Свої БПЛА не продаємо, а безкоштовно передаємо лише військовим.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]