Барометр СБУ затримала колаборантку в “Укрзалізниці”, яка передавала дані для масованих ракетних ударів

СБУ затримала колаборантку в “Укрзалізниці”, яка передавала дані для масованих ракетних ударів

Просмотров: 838
27 Липня 2022, 05:52

Служба безпеки України знешкодила трьох російських агентів, котрі коригували ракетні удари по Донецькій області.

СБУ затримала колаборантку в "Укрзалізниці", яка передавала дані для масованих ракетних ударів

Так, керівник однієї з місцевих станцій “Укрзалізниці” зливала агресорам інформацію про переміщення Сил оборони України на території області.

Отримані відомості окупанти планували використати, щоб завдати серії масованих ракетних ударів по залізничній інфраструктурі, повідомили СБУ.

Колаборантку завербував представник спецслужб РФ через її знайомого – так званого депутата народної ради ДНР. Наразі досудове розслідування завершено і справу щодо затриманої направлено до суду.

Іншого російського агента СБУ затримала у Бахмуті. Зрадник передавав РФ інформацію про розташування підрозділів ЗСУ у прифронтовому районі через анонімний Telegram-канал.

Ще двох ворожих інформаторів затримали на зборах розвідданих про переміщення українських військ у Бахмутському районі та поблизу Дружківки. Одним із “зв’язкових” був бойовик терористичної організації “ДНР”, який перебуває у складі окупаційного угруповання на сході України.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозри у скоєнні злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Продовжуються заходи щодо викриття та притягнення до відповідальності всіх зрадників та колаборантів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]