Барометр Росія не здатна усунути загрозу Чорноморському флоту, – британська розвідка

Росія не здатна усунути загрозу Чорноморському флоту, – британська розвідка

Просмотров: 191
26 Липня 2022, 09:57

Спроби Росії знищити протикорабельний потенціал України залишаються безуспішними. Чорноморський флот РФ перебуває під постійною загрозою.

Росія не здатна усунути загрозу Чорноморському флоту, - британська розвідка

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, 24 липня 2022 року російські крилаті ракети влучили до причалу українського Одеського порту. Міноборони Росії заявило, що завдало удару по українському військовому кораблю і комплексу протикорабельних ракет. Однак немає жодних вказівок на те, що такі цілі перебували у місці влучення ракет.

“Росія майже напевно сприймає протикорабельні ракети як ключову загрозу, що обмежує ефективність їхнього Чорноморського флоту. Це значно підірвало загальний план вторгнення, оскільки Росія не може реально спробувати морським десантом захопити Одесу”, – йдеться у повідомленні.

У британській розвідці вважають, що Росія й надалі приділятиме першочергову увагу зусиллям щодо ослаблення та знищення протикорабельного потенціалу України. “Однак російські процеси націлювання регулярно підриваються застарілою розвідувальною інформацією, поганим плануванням і підходом до операцій зверху вниз”, – упевнені в Міноборони Британії.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]