Барометр Російські шпиталі не справляються з пораненими, тому РФ мобілізує медиків

Російські шпиталі не справляються з пораненими, тому РФ мобілізує медиків

Просмотров: 327
25 Липня 2022, 14:20

Про це повідомляє  Головне управління розвідки Міноборони.

За даними розвідки, у росії переповнені військові шпиталі, бо їхня пропускна спроможність не розрахована на такий потік пацієнтів.

Керівництво рф прийняло рішення провести мобілізацію медиків, у числі і в Москві. Це стосується фахівців майже всіх медичних спеціальностей, але найбільше хочуть зібрати хірургів. Мобілізація проходить без розголосу.

ГУР зазначає, що медиків хочуть направити на тимчасово окуповані території, зокрема у Маріуполь, Луганськ, Донецьк. Медиків планують “оптимізувати” для роботи на фронті, з терапевтів зробити асистентів хірургів, а з педіатрів – фельдшерів.

Крім того, у Бердянську “начальник відділу охорони здоров’я” Микола Мірошниченко шукає покинуті службові квартири, щоб надати їх медикам, які погодилися працювати з окупантами.

Також на окупованих територіях Донецької області розгортають “мобільні медичні поліклініки” в автобусах. Там нібито оглядають місцевих жителів, яких згодом змушують здавати кров для окупантів.

Нагадаємо, за даними Генштабу, українські військові вже ліквідували близько 39 700 окупантів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]