Барометр Прем’єр Угорщини закликав ЄС припинити постачання зброї Україні

Прем’єр Угорщини закликав ЄС припинити постачання зброї Україні

Просмотров: 470
23 Липня 2022, 16:46

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав Євросоюз припинити озброювати Україну та переглянути стратегію щодо відносин до вторгнення Росії. 

Прем'єр Угорщини заявив, що угода між НАТО і Росією можлива | Українська  правда

Він прокоментував ситуацію на щорічній зустрічі з прихильниками у Бейлі-Тушнаді, Румунія, передає агентство  Bloomberg .

Під час виступу Віктор Орбан засудив постачання західних артилерійських систем до України після слів міністра закордонних справ Сергія Лаврова щодо захоплення нових українських територій. Прем’єр Угорщини вважає, що Росія лише вимагає гарантії своєї безпеки.

Віктор  Орбан спробував переконати слухачів, ніби Україна не зможе виграти війну через “асиметричну перевагу” армії РФ. Він також заявив, що санкції проти Росії не працюють і Угорщина не підтримує обмеження ЄС на імпорт російського газу, адже це підірве угорську економіку.

Згідно з заявою Орбана, західна стратегія щодо України будується на чотирьох умовах: Україна може виграти війну з Росією за допомогою зброї НАТО, санкції послаблять Росію та позбавлять переваг, санкції нашкодять Росії більше, ніж Європі, і що решта світу підтримає боротьбу проти агресора. Плани провалилися, адже уряди європейських країн одна за одною йдуть у відставку, а ціни на енергоносії сильно зросли.

“Ми сидимо в машині, у якої проколото всі чотири колеса: цілком ясно, що так війну не виграти”, – висловився політик. — “Необхідна нова стратегія, яка має зосередитися на мирних переговорах та досягненні добрих мирних домовленостей замість перемоги у війні”.

Він припускає, що ймовірність укладання миру між Києвом та Москвою дорівнює нулю, тому конфлікт можна вирішити лише шляхом мирних переговорів між США та Росією, надавши останній гарантії безпеки.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]