Барометр РФ розганяє фейк про зачистку в Миколаєві «неблагонадійних» громадян

РФ розганяє фейк про зачистку в Миколаєві «неблагонадійних» громадян

Просмотров: 263
22 Липня 2022, 12:55

Міноборони РФ розповсюджує черговий фейк про українських захисників. Нібито ЗСУ “одягаються у російську форму” і “мародерствують”.

РФ розганяє фейк про зачистку в Миколаєві «неблагонадійних» громадян

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Так, у російському Міністерстві оборони заявили, що нібито “у Слов’янську  київським режимом підготовлено провокацію з метою дискредитації ЗС РФ.  Для її реалізації військові ЗСУ, переодягнені у російську форму, демонстративно грабували будинки та застосовували фізичне насильство щодо мирних жителів, здійснюючи фото- та відеозйомку “актів мародерства”, нібито вчинених російськими військами”.

Крім того, кремлівські ЗМІ поширили інформацію про нібито про ” підготовку в Миколаєві зачистки “неблагонадійних” громадян  пов’язаних з РФ… і нібито для цього “СБУ планує провести рейди та відправку до фільтраційних таборів”. До міста вже прибуло посилення з Києва та західних областей України”.

Також російські медіа заявили, що самопроголошений “президент Білорусі Олександр  Лукашенко розповів про долю САУ CAESAR,  яку українські військові продали російським військам і які опинилися в Уралвагонзаводі, чим викликав істерику французьких ЗМІ та офіцерської ланки французької армії”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]