Барометр Жителі окупованої Нової Каховки радіють вибухам на складах росіян, – мер Коваленко

Жителі окупованої Нової Каховки радіють вибухам на складах росіян, – мер Коваленко

Просмотров: 481
22 Липня 2022, 10:51

Мешканці Нової Каховки не відчувають злості на ЗСУ, які наносять удари по місту. Вони, навпаки, з радістю сприймають кожен вибух на складах окупантів.

Про це мер окупованого міста Володимир Коваленко розповів в інтерв’ю виданню “Главком”

Коваленко поїхав з міста 19 липня. Зараз він перебуває в Запоріжжі. Мер каже, що пройшов спецперевірку на поліграфі. До того Коваленко жив та працював в окупованому місті.

“Приблизно наприкінці травня я відчув, що кільце стискається. Розумів, що прийде час, коли мені доведеться ухвалювати рішення про виїзд із міста. Уже в червні окупаційна влада почала проводити “співбесіди” з директорами шкіл, завідувачами дитячих садків, керівниками позашкільної освіти, директорами комунальних підприємств. З кожним днем зменшувалася можливість виконання повноважень міського голови. Далі довелося б іти на порушення законодавства”, – розповів він. 

Мер каже, що після того, як у Новій Каховці почали підривати російські склади боєприпасів, проводив обхід дворів та спілкувався з містянами.

“Останні вибухи тривали близько трьох-чотирьох годин. Наша армія влучила в овочеву базу, яку під склад переобладнали окупанти. Коли стало тихо, я провів обхід дворів. Спілкувався з мешканцями прилеглої території, але злоби з їхнього боку не відчувалося. Навпаки, вони з радістю сприймають кожен вибух на складах російської армії”, – сказав Коваленко. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]