Барометр На півдні ЗСУ завдали 230 вогневих ударів, вороги після втрат відмовляються йти у бій

На півдні ЗСУ завдали 230 вогневих ударів, вороги після втрат відмовляються йти у бій

Просмотров: 236
22 Липня 2022, 08:01

Особовий склад 34-ї окремої мотострілецької бригади окупаційних військ боїться йти у бій. Попередньо відомо, що ворог на півдні вже втратив понад три десятки солдатів за добу 21 липня.

На півдні ЗСУ завдали 230 вогневих ударів, вороги після втрат відмовляються йти у бій

Відповідну інформацію оприлюднило оперативне командування “Південь”.

“Усього нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 230 вогневих завдань”, – повідомило командування.

Вказується, що протягом 21 липня українські льотчики завдали 8 ударів по ворожих позиціях та запасах. З них 5 – бомбардувальниками та літаками штурмової авіації, а вертолітними парами – 3.

Також уражено 5 опорних пунктів та 2 склади боєприпасів у Скадовському та Бериславському районах Херсонської області та вдарили за місцем скупчення ворожого особового складу у Миколаївській області.

Пояснили, що внаслідок атак ЗСУ окупанти втратили:

  • 35 осіб особового складу;
  • самохідну гаубицю “Мста-С”;
  • 2 безпілотні розвідники;
  • 3 одиниці броньованої та 8 автомобільної техніки.

Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Оперативне командування “Південь” повідомило, що ситуація в операційній зоні на південнобузькому напрямку динамічна, напружена, проте контрольована – ворог обороняється, тримаючись за відступні рубежі.

“Після втрат особовий склад 34 окремої мотострілецької бригади окупаційних військ відмовляється йти в бій”, – розповіли у ОК “Південь”.

Щоправда, до вечора 21 липня ворог із відчаю вдарив у район Потьомкіного Херсонської області. Наші сили не зазнали втрат, а окупанти боягузливо ретирувалися.

У Чорному морі корабельне угруповання ворога без змін продовжує підтримувати напругу загрози ракетного удару 16-ма “Калібрами” на двох кораблях. Поруч із ними 1 великий десантний корабель.

У командуванні додали, що на Одещині росіяни проводили інформаційно-пропагандистську кампанію із залякування та нагнітання помилкових “повідомлень-жахливостей” своїх псевдоуспіхів.

У напрямку Придністров’я ситуація стабільно контролюється силами оборони. Державний кордон надійно захищений, активності сил військового контингенту біля суміжної держави немає.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]