Барометр У Миколаєві за добу надійшло близько 100 повідомлень про можливих колаборантів, – Кім

У Миколаєві за добу надійшло близько 100 повідомлень про можливих колаборантів, – Кім

Просмотров: 507
21 Липня 2022, 13:27

Жителі Миколаєва активно надсилають інформацію про можливих колаборантів на оприлюднену раніше електронну скриньку, і багато хто настільки хоче допомогти у встановленні посібників окупантів, що навіть відмовляються від обіцяної винагороди.

У Миколаєві за добу надійшло близько 100 повідомлень про можливих колаборантів, - Кім

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у четвер, 21 липня, в ефірі Українського медіацентру.

Інформацію з цього приводу губернатор обіцяв озвучити за тиждень-два, оскільки робота з виявлення ворожих агентів — це не справа одного дня. Але тенденція, як він дав зрозуміти, його тішить.

– Я думаю, що про результати я звітую через тиждень-два, тому що це не робиться в один день. Скажу так, що зворотній зв’язок дуже гарний. Більшість людей відмовляються від грошей, тому що хочуть просто допомогти, і дають інформацію на канал щодо потенційних колаборантів і навідників. Ми цю інформацію опрацьовуємо. Тож тиждень-два, під закриття міста на відпрацювання, будуть результати, я дам зворотній зв’язок, – сказав миколаївський губернатор.

На запитання, скільки приблизно повідомлень про потенційних колаборантів уже отримано, Кім відповів: 96. Але при цьому уточнив, що не всі вони мають «потрібний інформаційний характер».

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]