Барометр Обстріли Миколаївської області: зруйновано будинки, горіли поля та ліс, є загиблий

Обстріли Миколаївської області: зруйновано будинки, горіли поля та ліс, є загиблий

Просмотров: 182
21 Липня 2022, 10:11

Окупанти продовжують щодня обстрілювати Миколаївську область. Минулої доби постраждали населені пункти в Миколаївському та Баштанському районах. Вночі ворог випустив 7 ракет С-300 по Миколаєву .

Обстріли Миколаївської області: зруйновано будинки, горіли поля та ліс, є загиблий

Про це повідомляється у щоденному зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації.

Миколаївський район:

Вчора, 20 липня, об 11:20 та 13:00 були обстріли села Лимани Галицинівської громади. В результаті зруйновано житлові будинки, господарські споруди. Постраждалих немає.

О 16:20, 20 липня, внаслідок обстрілів Шевченківської громади між населеними пунктами Котлярево та Зеленим Гаєм спалахнули поля із зерновими. Постраждалих немає.

Також вчора, 20 липня, внаслідок ворожих обстрілів у лісовому урочищі Галицинівської громади виникла пожежа хвойної підстилки та лісових насаджень.

Баштанський район:

Вдень, 20 липня, були обстріли у с. Червона Долина Широківської громади.

Вночі, 21 липня, близько 02:00 обстріляли с. Широке Широківської громади. Внаслідок влучення в житловий будинок є один загиблий. Також влучення були за межами населених пунктів громади.

Вночі, з 20 на 21 липня, були обстріли у Баштанській громаді. Зафіксовано влучення до сільських населених пунктів. Частина снарядів залишилася не розірваною. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, учора, 20 липня, внаслідок попадання боєприпасів та їх уламків двічі виникло спалах сухої трави та чагарників на території громади.

Також під постійним обстрілом залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація про постраждалих відсутня. Інформація щодо руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]