Барометр Окупанти призначили «головного залізничника» у Херсоні: колаборант отримав підозру

Окупанти призначили «головного залізничника» у Херсоні: колаборант отримав підозру

Просмотров: 189
20 Липня 2022, 14:56

Служба безпеки України 19 липня  повідомила про підозру у колабораційній діяльності колишньому начальнику Херсонського сервісного центру МВС Олегу Мельнику.

Після приходу росіян його призначили керувати місцевою залізницею у Херсоні.

23 травня Мельник прийшов до залізничного депо у Херсоні і заявив, що став новим керівником від окупаційної влади. Після цього він наказав працівникам підприємства виставити охорону у вагонному депо, фактично взявши під контроль територію всіх об’єктів “Укрзалізниці” у тимчасово окупованій Херсонській області.

Таким чином, Мельник Олег Олексійович, 21.09.1971 року, підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 КК України – добровільному зайнятті громадянином України посади, пов’язаної з виконанням організаційно-розпорядчих, адміністративно-господарських функцій у незаконних органах влади, створених на тимчасово окупованій території”, – йдеться у повідомленні про підозру.

Підозрюваний зараз обіймає посаду директора незаконно створеного унітарного підприємства “Херсонська залізниця” та залучає місцевих жителів до роботи на ньому.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]