Барометр «Конкретно ускладнить логістику окупантів»: Кім про удари ЗСУ по Антонівському мосту

«Конкретно ускладнить логістику окупантів»: Кім про удари ЗСУ по Антонівському мосту

Просмотров: 288
20 Липня 2022, 12:26

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів про завдані ЗСУ удари по Антонівському мосту.

В ефірі телеканалу «нині» він зазначив, що обстріл мосту говорить про те, що ЗСУ вже пристрілялися і почали діставати до цього об’єкта.

«На мою суб’єктивну думку там Антонівський міст справді ключовий. Є ще Каховська переправа та наведена понтонна у російських окупантів. На мою думку, мостом стріляли з артилерії – тобто це показує, що наші хлопці стріляють, вміло потрапляють. Ми пристрілялися і дістаємо тепер до Антонівського мосту. Відповідно, логістику це ускладнить пристойно для російських окупантів, вони це також чудово розуміють, що у них ускладнена логістика для відступу і ЗСУ зараз контролюють відходи російських окупантів» , – зазначив Кім.

Він також додав, що мостом було завдано два удари: один учора, другий – сьогодні вранці.

«Я не бачив очима. Там було два удари: учора й сьогодні вранці. За вчорашніми підтвердженнями, зважаючи на все, проїжджати ще можна, бо лише частина моста пробита, і вона лагодиться легко. А ось щодо сьогоднішніх обстрілів я ще не знаю, уточнюватиму інформацію, що там із проїжджальністю мосту», – сказав Кім.

Він також відповів на запитання про те, якщо ЗСУ зруйнують Антонівський міст, чи ймовірність, що на Миколаїв нападати не будуть.

«У них три переправи, у тому числі залізничне сполучення, яким вони інтенсивно підвозять. Я вам скажу, що протягом цих 4-5 місяців щодня по Антонівському мосту, а у нас є статистика за кожен день, близько 100-120 одиниць техніки різноманітної рухається в один і в інший бік: туди підвозиться, звідти вивозиться на ремонт назад за технікою. Тобто трафік Антонівським настом саме близько 100-120 одиниць військової техніки на день», – сказав Кім.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]