Барометр Обстріли Миколаївської області: зруйновано житлові будинки, горіли поля, є постраждалі

Обстріли Миколаївської області: зруйновано житлові будинки, горіли поля, є постраждалі

Просмотров: 250
20 Липня 2022, 09:14

Окупанти продовжують обстрілювати міста та села Миколаївської області. Минулої доби під обстрілами були Миколаївський і Баштанський райони.

Обстріли Миколаївської області: зруйновано житлові будинки, горіли поля, є постраждалі

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

Миколаївський район:

Вчора, 19 липня, орієнтовно з 12.30 фіксувалися обстріли сіл Мирне, Зоря, Котлярове Шевченківської громади. В результаті сталося руйнування житлових будинків, спалах полів із зерновими. Постраждалих немає.

Вдень, 19 липня, о 15:40, внаслідок ворожих обстрілів у лісовому урочищі Галицинівської громади горіли хвойна підстилка та лісові насадження.

Вчора, 19 липня, орієнтовно з 18.00 до 19.00 були обстріли території села Лимани Галицинівської громади. Внаслідок яких сталося займання житлових та дачних будинків.

Баштанський район:

Вдень, 19 липня, обстріляли Широківську громаду. Зруйновано та пошкоджено сім житлових будинків, постраждалих немає. Також влучення були за межами населених пунктів.

Вночі, 20 липня, орієнтовно з 02:20 до 03:00 неодноразово було обстріляно територію Баштанської громади. Попередньо вибухи пролунали близько кількох населених пунктів. Відомо про пожежу пожнивних залишків на полі. Детальна інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, близько 02:00 – 02:30 під обстріл потрапили смт Березнегувате, внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено вісім житлових будинків. З-під завалів врятовано двох людей. Також приблизно в цей час під ворожий обстріл потрапили об’єкти інфраструктури та житлові будинки у селах Калуга та Висунськ. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]