Барометр На Херсонщині загарбники посилюють «поліцейський» режим: за порушення комендантської години – погрожують розстрілом

На Херсонщині загарбники посилюють «поліцейський» режим: за порушення комендантської години – погрожують розстрілом

Просмотров: 13
19 Липня 2022, 14:00

На окупованих територіях Херсонської області російські загарбники посилюють “поліцейсько-адміністративний” режим. За порушення комендантської години, окупанти погрожують розстрілом на місці.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Було видано наказ так званого голови “воєнно-цивільної адміністрації Херсонської області” колаборанта Володимира Сальдо “Про заходи відповідальності за здійснення окремих правопорушень, що зазіхають на громадський порядок і громадську безпеку”.

У цьому документі йдеться про те, що забороняється діяльність, яка перешкоджає роботі окупаційних адміністрацій, виборчих комісій та інших органів, створених загарбниками на окупованих територіях.

Також заборонена “дискредитація органів влади РФ” і будь-яка інформаційна пропаганда, спрямована проти влади окупантів.

Крім того, розпорядженням “голови Каховської військово-цивільної адміністрації” Володимира Лєонтьєва посилюється пропускний контроль на території Каховського району. Надано дозвіл на обшуки, затримання та обмеження волі, які можуть проводитись на розсуд окупантів.

Проте серед місцевих мешканців поширюється інформація, що російські окупаційні війська дали 72 години охочим виїхати до Криму, оскільки найближчим часом можливість проїзду буде закрито.

Також населення було попереджено про посилення заходів покарання у разі порушення комендантської години. Порушникам погрожують розстрілом на місці.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]