Барометр Сили РФ в Україні зіткнулися з дилемою, – розвідка

Сили РФ в Україні зіткнулися з дилемою, – розвідка

Просмотров: 466
19 Липня 2022, 13:51

Росія зіткнулася із серйозним браком особового складу в Україні та дилемою: перекидати резерви на Донбас чи захищатись від українських контратак на Херсонському напрямку. Про це йдеться у звіті Міноборони Великобританії, опублікованому 19 липня.

За інформацією британської розвідки, РФ продовжує використовувати для наступу на Донбасі номінально шість окремих армій. У повному складі перед вторгненням ці формування були створені приблизно на 150 тисяч осіб особового складу.

В останні тижні російська армія часто використовувала групи розміром з роту, чисельністю близько 100 осіб, під час проведення разових наступальних операцій в одному секторі.

“Росія щосили намагалася підтримувати ефективну наступальну бойову міць із самого початку вторгнення, і ця проблема, ймовірно, стає все гострішою”, – підкреслили британські військові.

Вони також нагадали, що заявлена ​​найближча політична мета Росії – захопити всю Донецьку область.

“В той час як Росія все ще може продовжувати територіальні завоювання, їх оперативний темп і швидкість просування, ймовірно, будуть дуже повільними без значної оперативної паузи для реорганізації та переоснащення”, – підсумували в Міноборони.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]