Барометр У Миколаєві за добу сталося п’ять пожеж: горіли цехи, вантажівки та квартири

У Миколаєві за добу сталося п’ять пожеж: горіли цехи, вантажівки та квартири

Просмотров: 230
18 Липня 2022, 13:45

За добу на Миколаївщині зафіксовано дев’ять пожеж, серед яких дві сталися внаслідок обстрілу російськими крилатими ракетами. 5 із них – у Миколаєві.

Про це  повідомили  у Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

У Миколаєві через попадання боєприпасів та уламків від них виникла пожежа в автомобільному боксі з вантажними автомобілями на одному з підприємств міста. Рятувальники першої державної пожежно-рятувальної частини ДСНС у Миколаївській області ліквідували пожежу площею 100 кв. м.

Також через ворожі обстріли зайнялася одноповерхова споруда з виробничими цехами площею 100 кв. м. Пожежники ліквідували полум’я та врятували два цехи.

О 05:51 пожежники 3 ДПРЧ залучалися до гасіння побутових речей та меблів на вул. Олега Кошового м. Миколаєва. Пожежа сталася у квартирі на першому поверсі триповерхового житлового будинку. Рятувальники ліквідували вогонь на площі 10 кв. м. Причина встановлюється.

Крім того, спалахнуло сміття на балконі дев’ятиповерхового житлового будинку на площі 3 кв. м. по вул. Лазурній. Через щільне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах для захисту органів зору та дихання.

Ще одна пожежа сталася у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Генерала Карпенка. Рятувальники двома відділеннями за допомогою автодрабини ліквідували горіння площею 100 кв. м.

Чергова пожежа виникла на пшеничному полі за межами с. Ірпінь.

“Пожежні 8 ДПРЧ ліквідували горіння площею 2 га та 2,9 га відповідно. Оперативними діями чергової варти врятовано 8 га пшениці. До гасіння залучався трактор із діжкою місцевого фермерського господарства”, – уточнили на сторінці.

Рятувальники зафіксували три пожежі в екосистемах на відкритих територіях Баштанського (Баштанська ТГ) та Миколаївського (Куцурубська, Чорноморська ТГ) районах області. Горіли суха трава та очерети на загальній площі 8,5 га. До гасіння залучалися пожежники 7 та 22 ДПРЧ, для підвезення води – трактори з бочками Куцурубської та Чорноморської ТГ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]