Барометр РФ активно перекидає війська у Запорізьку область: названо причину

РФ активно перекидає війська у Запорізьку область: названо причину

Просмотров: 561
18 Липня 2022, 11:49

До Запорізької та Херсонської областей російські окупанти активно перекидають війська з Донасу: в мережі часто з’являється інформація про пересування техніки ворога. У розвідці Британії розповіли, до чого готуються загарбники і назвали причину таких дій.

За інформацією британської розвідки, росія перекидає свою техніку у Запорізьку та Херсонську області для того, щоб підготуватися до контрнаступу ЗСУ: так, окупанти зміцнюють оборонні позиції на окупованих територіях Півдня України.

«Йдеться про переміщення живої сили, техніки та оборонних запасів між Маріуполем, Запоріжжям і Херсоном. У Мелітополі росіяни також посилюють заходи безпеки», — підкреслюють у прес-службі.

Як констатували у розвідці, сили України понад місяць чинять тиск на оборону рф на Херсонщині. Також сили оборони України збирають мільйонну армію для визволення окупованих територій — Президент Володимир Зеленський наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні України. Ці політичні заяви, за інформацією розвідки Британії, свідчать про майбутні наступальні операції для витіснення рф з захоплених нею територій України.

«Російські оборонні кроки, ймовірно, є відповіддю на очікувані українські наступальні дії, на вимоги, висунуті міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, а також на атаки, які Україна здійснює проти командних пунктів, логістичних вузлів і зосередження військ. Враховуючи тиск на російську живу силу, посилення Півдня в той час, як триває боротьба за Донбас, ймовірно, свідчить про серйозність, з якою російські командири сприймають загрозу», — у висновку написала британська розвідка.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]